Autosleutel bijmaken

Selecteer uw automerk

Autosleutel bijmaken

Een autosleutel met of zonder afstandsbediening bijmaken/kopiëren kunt u bij "Broshuis Autosleutels" in een paar minuten regelen en voor een scherpe prijs!! Wij maken en kopiëren/programmeren uw autosleutel met onze programeermachine's klaar terwijl u wacht incl de sleutelcode en afstandsbediening. Wij kunnen dit doordat wij beschikken over de laatste ontwikkelingen op het gebied van transponder-software en machine's waarmee wij de sleutelcode kunnen uitlezen en vervolgens kunnen kopiëren of programmeren op uw nieuwe autosleutel, dus uw sleutel word bij ons uitgelezen en direct bijgemaakt en geprogrammeerd!! Bij de merkdealer bent u voor deze autosleutels ongeveer tussen de €150,00 en €250,00 kwijt, bij ons hebt u al een nieuwe autosleutel v/a €39,00! Kijk in de tabel of uw autosleutel/merk er bij staat en mail of bel ons om er zeker van te zijn dat wij uw autosleutel kunnen maken. In de meeste gevallen zijn uw autosleutels bij ons een heel stuk goedkoper dan bij de merkdealer of garage. Wij bieden u ook de mogelijkheid om in sommige gevallen,"afhankelijk van bouwjaar en type",uw autosleutel op te sturen naar ons zodat wij er één voor u bijmaken en vervolgen dezelfde dag terug sturen zodat u niet in de auto bij ons hoeft te komen, dit is in de meeste gevallen in een dag of drie te regelen,stuur uw autosleutel op, maak na ons gebeld te hebben het afgesproken bedrag + verzendkosten aan ons over, doe een retour adres erbij en met drie dagen hebt u uw nieuwe autosleutel in huis. Aarzel niet langer en pak de telefoon en bel ons voor alle informatie over uw te maken autosleutel en bespaar op deze manier veel geld, mailen kan natuurlijk ook.

Ook zijn wij v/a nu in staat de ID48 transponder te kopiëren/programmeren welke voorkomen in veel modellen van, VW, Audi, Skoda, Seat, Daewoo, Volvo, Fiat en Honda of terwijl de, “VAG Groep”! Wij kopiëren/Programmeren deze autosleutels klaar terwijl u wacht en u kunt de nieuwe sleutel meteen gebruiken. Wij doen dat(nogmaals) tegen een ZEER scherpe prijs t.o.v de merkdealer of garagebedrijf waar u overigens niet op deze service kunt wachten maar terug moet komen om de autosleutel in te leren. Kijk voor meer info in de tabellen op onze website en laat snel een autosleutel bijmaken voor reserve en voorkom daarmee dure kosten bij verlies of beschadiging van uw sleutel. U kunt overigens ook voor de ID46 transponderchip bij ons terecht, ook deze maken wij klaar terwijl u wacht. Voor vragen kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen en wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.  


Tot onze klantenkring behoren klanten uit; Arnhem, Enschede, Nijmegen, Doetinchem, Markelo, Hengelo(GLD), Hengelo(OV), Borculo, Winterswijk, Deventer, Zwolle, Oldenzaal, Varsseveld, Zevenaar, Duiven, Utrecht, Haaksbergen.

Alfa Romeo Mito Autosleutel Met Afstandsbediening Bijmaken Autosleutel Vw Polo inleren Fiat Klapsleutel Bijmaken Chrysler 300 C Autosleutel Met Afstandsbediening Bijmaken Fiat Ducato Autosleutel Met Afstandsbediening Autosleutel Met Afstandsbediening Jaguar Xj8 Ford Autosleutel Bijmaken Fiat Punto Autosleutel Met Afstandsbediening Bijmaken Ford Mondeo 2014 Autosleutel Met Afstandsbediening Bijmaken Lexus Ct200H 2011 Prox programmeren/inleren Mazda Cx5 2015 Keyless Autosleutel Bijmaken Misubishi Colt Autosleutel Met Afstandsbediening Bijmaken